Ρούσβελτ 17, Περιστέρι 12134

Τηλ.: +30 210 5761602
@: info@blowball.gr

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι και εγώ λάτρευα τα Χριστούγεννα, το στόλισμα, τα κάλλαντα και φυσικά τα δώρα! Μ'άρεσε να  βλέπω τις διακοσμημένες αυλές των σπιτιών στις ταινίες που προβάλλονταν την εορταστική περίοδο και πάντα, μα πάντα παρατηρούσα το στεφάνι στην πόρτα... Ένα στεφάνι πλούσιο, με χρώματα και στολίδια, μεταμόρφωνε τη μουντή πόρτα σε ένα χαρούμενο γιορτινό καλωσόρισμα!

Αυτό θελήσαμε να πετύχουμε με τα στεφάνια μας... θελήσαμε να είναι γιορτινά, πλούσια αλλά διακριτικά, ποιοτικά, καλοφτιαγμένα, με προσεγμένα υλικά και χειροποίητα. Τα στεφάνια που έχουμε συμπεριλάβει στη συλλογή μας, αλλά και αυτά που θα προστεθούν στο μέλλον, είναι φτιαγμένα με πολύ αγάπη, όρεξη και έμπνευση και γι αυτό είναι δύσκολο να πετύχουμε 100% το ίδιο αποτέλεσμα με το πρωτότυπο. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι αυτό που θα παραλάβετε θα έχει μικρές διαφορές από το εικονιζόμενο. Θα έχει ίδιο μέγεθος και χρώμα (εκτός και αν εσείς επιθυμείτε κάποια αλλαγή σε αυτό), παρόμοια διακόσμηση, κοντινό οπτικό αποτέλεσμα. Φυσικά, κάθε στεφάνι θα ακολουθεί την αισθητική που ήδη έχουμε επιλέξει και σας παρουσιάζουμε.

Ελπίζουμε να σας δώσει μια επιπλέον χαρούμενη νότα τα φετινά Χριστούγεννα και να περάσετε υπέροχες γιορτές, με υγεία και όμορφα όνειρα!!!

Μοιραστείτε το

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία περιήγησης.
Προσωπικά δεδομένα